סנדוויץ' קובניסנדוויץ' קובני הוא בעצם טוסט גבינה והאם, עם תוספת של מוחו ורדה (הפסטו של הספרדים), חלפניו ולפעמים גם פרוסות אננס. ואם זה לא הפשע המושלם אז אנחנו לא יודעים מה כן. לשמור לימים מושחתים במיוחד
צילום: דן לב, על השולחן
|
המצרכים (1 מנות):
למוחה ורדה (צנצנת קטנה):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים מוחו ורדה: טוחנים את כל החומרים למעט שמן הזית במעבד מזון או בעזרת מוט ריסוק ידני. מוסיפים שמן זית בזילוף דק ותוך כדי עיבוד (אם המרקם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מים). טועמים ומתקנים תיבול. הממרח יישמר במקרר עד 5 ימים. 2 הסנדוויץ': מורחים חמאה מומסת ומעט מוחו ורדה על שני צדי הלחם. מניחים על צד אחד מוצרלה, עליה שינקן ועליו אמנטל. מפזרים פרוסות חלפניו. 3 סוגרים וקולים בטוסטר (רצוי טוסטר לחיץ) עד שהגבינה נמסה וזהובה בצדדים. 4 מגישים עם ביצה קשה ועוד מוחו ורדה. *המתכון מתוך גיליון 286 של על השולחן. |