1 טוחנים במעבד מזון חצי מכמות גרעיני התירס עם ביצים, קמח, שום, סויה (בשביל הצבע) ורוטב קארי אדום במשך כ-2 דקות לקבלת מחית אחידה וגסה.
2 מוסיפים למחית את גרעיני התירס הנותרים ובצל ירוק ומערבבים.
3 מחממים שמן במחבת על להבה בינונית, נוטלים לכל לביבה כף גדושה מהבלילה ומטגנים 1-2 דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג.
4 מערבבים רוטב צ'ילי משני הסוגים ומגישים לצד הלביבות לטבילה. אוכלים חם או בטמפרטורת החדר.
* הלביבות יישמרו עד 3 ימים בקופסה אטומה במקרר.
גיוונים:
* לגרסה נטולת גלוטן: מחליפים את קמח החיטה בקמח אורז או קמח תירס טחון דק.
* לפנקייקס תאילנדיים: מוסיפים כוס חלב, מגדילים את כמות הקמח לכוס ומוסיפים גם כפית אבקת אפייה. מטגנים במחבת לוהטת כפנקייקס שטוחים ומגישים עם שמנת חמוצה.
המתכון עלה לראשונה במרץ 2014