1 מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה. 2. מוסיפים למחבת את הבצל והפלפל האדום ומטגנים עד הזהבה. 3. מוסיפים למחבת את הפלפל החריף וממשיכים לטגן עד שגם הוא מזהיב. 4. מוסיפים למחבת את העגבניות והשום וממליחים. 5. ממשיכים לטגן עד שהרוטב הופך סמיך ומרבית הנוזלים התאדו. 6. יוצקים את החלמונים בלבד, זה אחר זה אל הרוטב שבמחבת ומבשלים עד שהם מתחילים להיקרש אבל לא יותר (רצוי שהם יהיו בטמפרטורת החדר). 7. מכבים את האש. 8. זורים מעל כוסברה קצוצה ומגישים מיד עם לחם אחיד.