1 מגררים את כל הירקות במעבד מזון (אפשר כמובן לעשות זאת גם ידנית).
2 סוחטים היטב בקבוצות קטנות כך שכל הנוזלים המיותרים יוצאים.
3 בקערה מערבבים את הירקות המיובשים, ביצים, קמח, מלח ופלפל שחור (אפשר בשלב זה להוסיף גבינה מגוררת לתערובת).
4 מחממים מחבת עם שמן זית חם בגובה של כמחצית הלביבה.
5 מלבבים גודל לביבה שאוהבים, סוחטים בשנית מנוזלים מיותרים ומעבירים לטיגון עד הזהבה. הופכים עד להזהבה מהצד השני ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
6 להגשה אפשר להוסיף מטבל יוגורט עם עירית, שום, גרידת לימון ומיץ לימון ומלח. אפשר גם פשוט שמנת חמוצה