המצרכים (2 מנות):לרוטב:
לפיצה:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הרוטב: טוחנים במעבד מזון קטן את שן השום. מוסיפים עגבנייה חתוכה לרבעים, כף או שתיים של רסק עגבניות, שמן זית ומלח. טוחנים, טועמים ומתקנים תיבול. 2 מחממים תנור לחום של 210 מעלות. 3 מניחים 2 טורטיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מורחים ככף רסק על כל אחת, מוסיפים בצל, מוצרלה ופטה ומכניסים לתנור ל-10 דקות. 4 בינתיים, מערבבים בקערה את עלי התרד עם זרזיף קטן של שמן זית (פחות מכפית), כך שכל העלים יצופו בשמן. 5 אחרי 10 דקות של אפייה, מעבירים את התנור למצב גריל עליון, מוסיפים את עלי התרד מעל הטורטיות ואופים עוד כ-3 דקות. * את הרוטב שנשאר אוכלים עם הפיצה בצד, הוא נהדר. * לא חייבים לדבוק כמובן במתכון - אפשר להחליף גבינות (צהובה, בולגרית, צפתית, עזים וכו'), אפשר להחליף תוספות ואפשר להוסיף גם עשבי תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו פריטטה תפוחי אדמה וחלומי>> הצביעו והשפיעו: מה נאכל בשבוע הבא? |