1 חולטים את עלי התרד שתיים-שלוש דקות על אש נמוכה במים רותחים.
2 מסננים ומעבירים מיד למי קרח, כדי להפסיק את תהליך הבישול.
3 במחבת בינונית ממיסים חמאה (או מחממים שמן), מאדים את הבצל, מוסיפים את השום וההודו ומטגנים קלות עד שהוא מחליף צבע.
4 מוסיפים את הצימוקים ומקפיצים. מוסיפים רסק עגבניות, סילאן, מים ותבלינים ומערבבים.
5 מבשלים כמה דקות ומוסיפים את התרד המסונן. מבשלים כעשר דקות ומפזרים מעל צנוברים.
*הצעת הגשה: עובד יופי עם אורז, אטריות ביצים או כתוספת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!