1 מתבלים את הבשר במלח בנדיבות.
2 מחממים את השמן במחבת רחבה, וכשהמחבת לוהטת מוסיפים את נתחי הבקר. צורבים 2 דקות מכל צד, מוציאים לצלחת ונותנים לנתחים לנוח כ-5-6 דקות.
3 חותכים את המלפפון לקוביות קטנות ומעבירים לקערה. קוצצים את עשבי התיבול ומוסיפים, יחד עם הצ'ילי, הבוטנים והבצל.
4 מתבלים ברוטב דגים ומיץ לימון לפי הטעם (אם זה חמוץ לכם מדי, ניתן להוסיף מעט סוכר חום לאיזון). מעבירים לצלחות הגשה.
5 פורסים את הבקר לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ. מניחים את הבשר על הסלט ומגישים מיד.