1 צולים את הסינטה במחבת כבדה (עדיף מחבת פסים) למידת העשייה שאתם אוהבים. מורידים מהמחבת וחותכים לרצועות דקות.
2 בינתיים פורסים את העגבנייה והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות.
3 במחבת גדולה ויבשה מחממים את הטורטייה דקה מכל צד כדי שתתרכך. מניחים על צלחת.
4 מורחים את המיוקל והצ'ילי במרכז הטורטייה. מפזרים את רצועות הסינטה ואת הירקות.
5 מקפלים את הטורטייה מלמטה ומשני הצדדים, עוטפים בנייר אפייה מלמטה (כדי שלא יטפטף) ואוכלים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!