1 שוטפים את האורז.
2 בסיר עם 3 כפות שמן זית מאדים את הבצל, עלי מרווה, ופרוסות פלפל חריף.
3 מוסיפים את האורז ומטגנים היטב עד שהאורז חם מאד. מתבלים במלח ים.
4 מכסים במים מינרלים + 2 ס"מ מעל האורז. מביאים לרתיחה, מחלישים את האש ומבשלים כ 15 דקות.
5 מכבים את האש מכסים במגבת ומניחים לזה כ5 דקות נוספות.
6 מעבירים לקערה ומאווררים עם מזלג.
7 במקביל לזמן הבישול של האורז קוצצים את עשבי התיבול.
8 מערבבים את העשב עם האורז, סוחטים מיץ מלימון אחד ומתקנים במלח ים.