תמיד יש את הימים האלו, כשאנחנו מוצאים את עצמנו עומדים מול המקרר ולא יודעים מה כדאי להכין לאכול. זה בדרך כלל קורה אצלנו בשבת, הרצון להבדיל אותו משאר ימי השבוע - במקום דייסת קוואקר בבוקר אנחנו מכינים בלינצ'סים, ארוחת צהריים תהיה בדרך כלל בחוץ - פיקניק ביער, אוכל אמיתי אצל סבתא, או מפגש עם חברים כשכל אחד מביא שאריות מאתמול.
המצרכים (20 מנות):לאצבעות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים במיקסר את כל המרכיבים לאצבעות, עד לקבלת בצק אחיד. 2 מוציאים את הבצק למשטח מקומח, ומרדדים לעובי של ס"מ אחד. 3 חותכים לרצועות, מפזרים מלמעלה פרמזן ואבקת שום, ומזלפים מעט שמן זית. ולחתוך לרצועות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. 5 אפשר לרסס עוד קצת שמן זית מעל האצבעות אחרי שמוציאים אותן מהתנור. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד עם סוכריות צבעוניות
* בקרו בבלוג של שרית - Misspetel |