1 מטגנים את הבצלים עד להזהבה.
2 מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים.
3 לאחר 3-4 דקות מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה ולבסוף את הטחינה הגולמית.
4 מברישים את עלי הפילו בשומן של בשר הכבש המטוגן ומניחים "רצועת" בשר לרוחב העלים.
5 מגלגלים את העלים לצורת גליל כאשר בכל סיבוב מברישים את העלה במעט שומן מבשר הכבש המטוגן.
6 באמצע הגלגול יש להקפיד למלא שוב בבשר ולהמשיך לקפל את הבצק ולגלגל עד הסוף.
7 מברישים את הגליל בשומן ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה.
8 פורסים ומגישים. בתאבון.