שניצלונים משודרגים של אהרוניבניגוד לשניצל רגיל, את רצועות חזה העוף הפעם לא ציפינו בביצה אלא במעין בלילת נאגטס, ואחריה פירורי הלחם המסורתיים. התוצאה? שניצלים שמנמנים יותר, פריכים יותר, עסיסיים יותר ואלוהים, כמה טעימים
צילום: Fanfo, ShutterStock
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 חותכים את חזה העוף לרוחבו לפרוסות של 1 ס"מ. מערבבים עם הסויה בקערית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים בקערה קמח, מלח ופלפל. מוסיפים ביצה ומעט מי סודה ומערבבים לקבלת בלילה חלקה ולא סמיכה מדי. 3 מעבירים את פירורי הלחם לקערה נוספת. 4 טובלים את הנתחים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומטגנים בשמן כמה דקות. |