המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולים את פרוסות הלחם בתנור או במצנם. 2 קורעים את הלחם הקלוי לחתיכות ומכניסים למעבד מזון. 3 מוסיפים את שיני השום וטוחנים עד לקבלת מרקם פירורי (היזהרו לא להגיע למצב של אבקה). מתבלים בפלפל שחור, אם רוצים. 4 מניחים את פרוסות חזה העוף על חצי אחד של נייר אפייה, מצפים בתערובת הפירורים משני הצדדים ומהדקים היטב בעזרת חצי הנייר השני. 5 מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים על אש בינונית עד הזהבה, כ-3 דקות מכל צד. 6 מוציאים את השניצלים המוכנים לצלחת, פורסים לרצועות עבות ומגישים עם שפריץ של לימון סחוט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|