1 מחממים מחבת על להבה גבוהה כדקה. כשהמחבת לוהטת מוסיפים את השמן, הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי והבצל, ומטגנים על להבה גבוהה בערך 30 שניות תוך כדי ערבוב.
2 מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים תוך ערבוב מתמיד עוד כ-2 דקות עד שהבשר כמעט מתבשל לחלוטין.
3 מוסיפים את הרטבים ומטגנים עוד כ-30 שניות עד שהנוזלים מתאדים כמעט לגמרי. מוסיפים את עשבי התיבול, הסוכר ומעט מיץ לימון ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול (אם צריך מוסיפים מעט רוטב סויה).
4 במחבת אחרת מכינים 2 ביצי עין (מומלץ לטגן בהרבה שמן לקבלת פריכות).
5 להגשה: מחלקים את המוקפץ בין שתי צלחות ומעל כל מנה שמים ביצת עין. מגישים לצד אורז לבן חם.