1 מתחילים להכין את המוקפץ: מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים קלות את הג'ינג'ר. מוסיפים את הפלפלים וגזר ומקפיצים. מבשלים כ-7 דקות ומערבבים מדי פעם.
2 מוסיפים קישואים ומקפיצים. כשהקישואים כמעט מבושלים לגמרי מוסיפים סויה, סוכר חום, צ'ילי יבש, מירין, שמן שומשום, מלח, פלפל שחור וכורכום. מערבבים ומבשלים עוד 7-8 דקות.
3 כשכל הירקות רכים מוסיפים כוסברה וחלב קוקוס ומבשלים דקה נוספת. מסירים מהאש.
4 להכנת רצועות הסינטה מערבבים את פירורי הלחם עם כל שאר החומרים מלבד הסינטה והשמן, וטובלים את רצועות הסינטה בפירורים כך שחלק מהבשר יהיה מעט חשוף. מחממים שמן במחבת ומטגנים את רצועות הסינטה 2-3 דקות מכל צד. מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
5 להכנת הרוטב מרתיחים חלב קוקוס עם קארי ומלח ומביאים לצמצום.
6 הגשה: מניחים מהמוקפץ על צלחת הגשה, מעל מסדרים את רצועות הסינטה ומסביב מפזרים מעט רוטב. מומלץ להגיש עם קערית של רוטב ליד.
• את הירקות אפשר להקפיץ רק כמה דקות ולהשאיר אותם מעט חיים. אפשר גם להוסיף או להחליף ירקות לפי הטעם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!