1 שמים במיקסר את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את החומרים הרטובים ולשים במיקסר עד שמתקבל בצק. מוסיפים את המלח ולשים עוד 5 דקות. הבצק צריך להיות רך וקטיפתי ואחיד.
2 מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומכסים בניילון. מתפיחים כחצי שעה במקום חמים.
3 מחלקים את הבצק ל-18 כדורים קטנים. משטחים כל בצק לדיסק עגול בגובה של כ-2 ס"מ. מקמחים ושמים להתפחה תחת מגבת או ניילון למשך כ-20 דקות.
4 מחממים מחבת נון-סטיק על אש גבוהה. המחבת צריכה להיות חמה מאוד (לא צריך שמן). פותחים עם היד בעדינות את הבצק כך שיהיה גדול ודק יותר, בערך בעובי של 1.5 ס"מ. שמים על המחבת. קולים עד שהבצק מלא שלפוחיות גדולות וזהוב מלמטה. הופכים לצד השני וקולים עוד כמה דקות. מגישים חם ישר מהמחבת.
5 אפשר למרוח על הפיתות קצת שמן זית, לטגן טיפה על הצד עם השמן ולפזר מעל כמות נדיבה של זעתר. טעים טעים.