בצק כשר לפסח שמתאים לכל המאפיםהשבוע אנחנו מציידים אתכם במתכון לבצק בסיסי וכשר לפסח, שהוא אוורירי וטעים וינפיק לכם יופי של לחמניות ביס, פוקאצ'ות או פיצות, ואפילו כיכר לחם
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 07/04/20 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה רחבה לקבלת בצק אחיד. 2 ללחמניות: מגלגלים את הבצק לכדורים של 50 גרם כל אחד, מצפים בשמן ומפזרים גרעינים או שומשום. אופים 30 דקות ב-180 מעלות. מברישים את הלחם בביצה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל פוקאצ'ה כשל"פ | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל* לפוקאצ'ות או פיצות: משמנים את הידיים ומשטחים את הבצק על תבנית מרופדת נייר אפייה. אופים 25 דקות ב-200 מעלות (לפיצה מומלץ להכניס את הבצק לחצי אפייה לפני הרכבת הפיצה). * ללחם: מעבירים את הבצק לתבנית כיכר משומנת ואופים 45 דקות ב-180 מעלות. לחם כשל"פ | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ** הכמויות מתאימות ל-2 פוקאצ'ות או 14 לחמניות, או כיכר לחם אחת או 2 פיצות בינוניות. |