סלט וולדורףמחפשים מנות ראשונות שוות? קבלו את סלט הוולדורף הקלאסי הזה, שעושה יופי של סיפתח לכל ארוחה חגיגית. הבונוס: אפשר אפילו להכין אותו מראש
זוהר גולן
| mako אוכל
| פורסם 06/04/14 10:55
![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 קולפים את התפוחים וחותכים אותם לרצועות דקות (גפרורים). 2 מערבבים בקערה את התפוחים עם הלימון והמים. 3 פורסים את הסלרי לעיגולים דקים ואת האננס לקוביות ומניחים בקערה נפרדת. 4 קוצצים דק את אגוזי הפקאן ומוסיפים לקערה. 5 מסננים ומייבשים היטב את התפוחים ומוסיפים גם אותם לקערה. 6 מוסיפים את המיונז, מערבבים קלות ומוסיפים מלח במידת הצורך. 7 בצלחת הגשה מניחים עלי חסה, עליהם את הסלט, מפזרים את אגוזי הפקאן והחמוציות, ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |