חיתוכיות מצה ושוקולדאת השילוב של מצה ושוקולד כולנו מכירים, אבל לא תאמינו כמה מעט תצטרכו לעשות כדי לשדרג אותו לעוגה כיפית וקלילה, ללא אפייה, עם טוויסט מפנק ביותר של חמאת בוטנים
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 11/04/17 07:14
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (30 מנות):
אופן ההכנה:1 מפוררים את המצות לקערה. 2 שמים בסיר קטן את הקקאו, הקפה, הסוכר, המים והברנדי, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה. 3 שופכים על פירורי המצות ומערבבים. 4 משטחים את התערובת בתבנית בגודל 25X25 ס"מ ומיישרים. 5 מכניסים למקרר. 6 ממיסים במיקרו את השוקולד, מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים לתערובת אחידה. שופכים מלמעלה ומכניסים למקרר לכ-4 שעות להתייצבות (אפשר גם חצי שעה במקפיא). 7 חותכים לריבועים בסכין חדה, ומגישים. חג שמח! לבלוג של שרית - מיס פטל |