פנקייק כשר לפסחיש הרבה מתכונים לפנקייקים כשרים לפסח, אבל המתכון של חסי סגל מהבלוג "קווין אוף קייק" היה ונשאר האחד שלנו. רוצים להבין למה? כנראה שתצטרכו לנסות אותו בעצמכם![]()
צילום: חסי סגל, קווין אוף קייק
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים יחד שקדים, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפייה בקערה (כדי להיפטר מגושים). 2 טורפים בקערה אחרת ביצים, חלב, סוכר, מלח, סוכר וניל ושמן/חמאה. ![]() ![]() ![]()
3 מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים וטורפים לקבלת תערובת אחידה ונוזלית. נותנים לתערובת לנוח 10 דקות. 4 מחממים מחבת בציפוי קרמי על הלהבה הכי נמוכה ומשמנים מעט. למתכון המלא בבלוג קווין אוף קייק 5 מוזגים כמה כפות מהתערובת (ניתן להוסיף שוקולד צ’יפס), ממתינים להופעת בועות והופכים לכמה שניות. מוציאים לצלחת נקייה. ![]() | ![]() |