תגידו להתראות לקרפיון וקבלו בתשואות את המושט לשולחן החג: דג חריף ועסיסי שהולך יופי עם מצה. למתכון: דג מרוקאי של ג'קי אזולאי
והנה מנה שתכניס לא רק טעמים מעולים וישראליים, אלא גם טונות של סטייל: שיפודי יקיטורי בורי עם עשבי תיבול ושום
הדג המרוקאי של ג'קי מלמעלה הוא אולי קלאסיקה, אבל הסלמון הזה של יונית צוקרמן מותאם בדיוק עבור כל סרבני הדגים שסלמון הוא היחיד שנכנס להם לצלחת. למתכון
הסלט הזה הוא פתיח מושלם לארוחת חג - ירוקים טובים, תפודים וסלמון עטופים ברוטב עשיר, מתובל ומפנק. למתכון: סלט סלמון ותפוחי אדמה
אם ישאירו לכם משהו מהמנה הזאת, יהיה לכם אפילו כיף יותר לאכול אותה גם אחרי ליל הסדר: נתחי דניס מפולטים וספייסיים עם ירקות טובים, מעדן. למתכון
זה כבר באמת משהו שיקפיץ את שולחן החג שלכם מעבר לגבולות המסורת: סביצ'ה בורי של עומר מילר עם רוטב אסייתי שמכינים ברבע שעה גג. למתכון
עוד מנה להטביע בה את המצה: מושט עם פלפלים בכל הצבעים (רצוי גם עם פלפל חריף, אבל לא חובה). מישהו אמר אנטיתזה לגפילטע פיש? למתכון: מושט ברוטב פלפלים צבעוניים
פתח הכל סגור הכל