לאפות לפסח
מבחינתנו, לאפות כשרות לפסח הן בבחינת חלום שמתגשם. תוסיפו לזה את העובדה שאין בהן לא קמח מצות ולא ביצים - שמאפיינים הרבה מהמאפים הפסחיים - וקיבלתם באמת הברקה מיוחדת. אז מה כן יש? קמח שקדים, קמח טפיוקה וחלב קוקוס או שמנת מתוקה לבישול (שימו לב לא להגזים פה עם אחוזי השומן, כי זה הורס את התוצאה).
לחם כוסמת ירוקה
מכירים את הגרסה הירוקה, הלא קלויה, של הכוסמת? אם לא, אז ממש הגיע הזמן להכיר, כי גם מי שלא אוהב את הטעם המובחן של כוסמת מודה שללא קלייה מדובר בסיפור אחר. כמה אחר? עד כדי כך שאפשר להכין מהכוסמת הזאת יופי של לחם ללא גלוטן.
לחמניות לפסח
לחמניות פסח המסורתיות, עתירות הביצים וקמח המצה, שהסבים שלנו היו מכינים, ההורים שלנו מכינים וגם אנחנו כנראה נכין, אם עדיין לא התחלנו. לא יעזור כלום, יש להן את החן שלהן.
לחם טחינה
האב המייסד של חלק יפה מהמתכונים שתכף יפורטו פה, שהתגלה לפני כמה שנים ומאז מלווה אותנו בנאמנות בכל פסח (וגם בתקופות שבהן אנחנו מחליטים להתמסר לפליאו).
לאפת טחינה בשתי דקות
האחות הצעירה והמגניבה של לחם הטחינה, שרק מחכה שתגלגלו אותה עם מה שתרצו בפנים.
>> למתכון: לאפת טחינה בשתי דקות
לחמניות טחינה
ועוד בת משפחה אהובה של אותו לחם, שמגיעה משודרגת בשלל גרעינים ודורשת כלום עבודה.
לחמניות גבינה לפסח
לחמניות קטנטנות של גבינות ועשבי תיבול, שמכינים כמעט כמו שמכינים גוז'ר, סוג של פחזניות גבינה מלוחות.
לחם תירס
האמריקאים חוגגים על הלחם הזה בכל ימות השנה, אנחנו נזכרים בו בדרך כלל בפסח ואז מבטיחים לעצמנו ששוב הוא לא יישכח.
חג שמח!