היינו ממליצים להתחיל עם הסלט הזה, גם כי קשה להתאפק עם זלילת חלומי וגם כי ככל שמתעכבים איתה, המרקם שלה מאבד את הגמישות הכיפית שלו. יחד עם העגבניות הטריות והצלויות והרוטב הנהדר מדובר בפתיחה מעולה לארוחה חלבית.
>> למתכון: סלט עגבניות וגבינת חלומי צרובה
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?
הן אולי נראות כמו מנה שהוגשה באייטיז ותקעה שם, אבל לא! המילוי חגיגי ולא קיימת בעולם הזה הצדקה טובה מספיק שהפטריות הממולאות האלה יסבלו מדעות קדומות.
>> למתכון: פטריות ממולאות אגוזים וגבינות
אין לכם שום תירוץ או סיבה להזמין בשישי הזה פיצה, כי יש מדריך מלא ומפורט להכנת פיצה, שאחרי הפעם ראשונה ישמש אתכם ללא מעט ארוחות ערב עתידיות: חן שוקרון לא רק נותנת כאן יופי של מתכון, אלא גם הסבר לכל שלב ושלב באפייה, בפיזור הרוטב, הגבינות וכמובן התוספות. בקיצור, אין מה לפחד, התוצאה תהיה שווה את המאמץ ודעו שגם אפשר להכין את הבצק מראש ולהקפיא.
>> למתכון: מדריך להכנת פיצה מושלמת
כשעלי החסה נקיים, פריכים וטריים, רוב העבודה כבר נעשתה, אבל כמוסיפים להם רוטב על בסיס יוגורט מרענן, עם תוספות מעיפות של אנשובי, צלפים ופרמזן מקבלים סלט שהוא הרבה יותר מסלט ירוק והוא תוספת מושלמת ליד פיצה.
>> למתכון: סלט קיסר עם רוטב יוגורט
ארוחה קלילה וחלבית חייבת להסתיים בקינוח מתאים - טירמיסו - שאינו דורש אפילו לא דקה בתנור וכולו מרקמים מפנקים וקרמיים. בשביל הגיוון, את הבישקוטי כאן מחליפות עוגיות לוטוס וזה טעים לאללה.