קוסקוס פטנט
רגע! אנחנו יודעים מה אתם חושבים: אם הייתם אנשים שמכינים קוסקוס לבד, מאפס, כנראה לא הייתם אתם אלא סבתא שלכם עליה השלום. אנחנו יודעים. אנחנו מזדהים. אבל הקוסקוס פטנט הזה הוא משהו מיוחד והכי קליל בעולם, מהסיבה הפשוטה שמכינים אותו במעבד מזון, במקום להעביר גרגירים בנפה כמו עבדים. ורוצים להיכנס להלם של החיים שלכם? הרבה מהמסעדות שאתם מכירים מכינות קוסקוס בדיוק ככה.
מרק ירקות לקוסקוס
את הקוסקוס שלנו, שנראה כאילו עמלנו עליו שעות, אנחנו כמובן לא אוכלים כמו שהוא אלא עם מרק טוב שמוגש עליו, מספיג את גרגיריו במיצוי טעים של ירקות ומוסיף עוד מרקמים וטעמים לכל ביס. ההפתעה כאן: במרק הזה אין בשר (למרות שכל מי שטועם אותו בטוח שיש).
קציצות עם חומוס וארטישוק ירושלמי
את הקציצות האלה, של יוסי שטרית, אפשר לאכול עם הקוסקוס או בנפרד (אנחנו ממליצים עם, גם אם זה כרוך בהעמסה של מנה שנייה). הן מתבשלות עם ארטישוק ירושלמי, ירק שיש לנו אליו רגשות חמים במיוחד, וגם גרגירי חומוס ולימון. כל כך הרבה דברים שאנחנו אוהבים בסיר אחד, אנחנו בקושי עומדים בזה.
למתכון: קציצות עם חומוס וארטישוק ירושלמי
סלט עגבניות ופלפלים צלויים
סלט של עגבניות ופלפלים זה יופי, סלט של עגבניות ופלפלים שנצלו בתנור ואז קולפו ונקצצו - זה כבר וואו. הוסיפו לזה שום, פטרוזיליה, נענע ושמן זית טוב, וקיבלתם את המלווה המושלם לארוחה שלכם. משוועים למשהו מרענן? אנחנו מזמינים אתכם לקצוץ פנימה גם שתי עגבניות טריות.
למתכון: סלט עגבניות ופלפלים צלויים
עוגת שוקולד קטיפתית
את העוגה הזאת אנחנו אוהבים בין השאר בגלל ממזרותה. הראו לנו עוד עוגת שוקולד שאין בה לא חמאה או שמן ולא קמח, והיא עדיין רכה, עשירה ומספקת - וכל זה עוד פרווה? אין לכם? לא חשבנו.