מרק עדשים ועוף
את הארוחה של השבוע אנחנו מתחילים במרק עשיר בחלבון ובבריאות, עם עדשים ירוקות וחזה עוף מפורק. יש רק עדשים שחורות? גם ילך. אין חזה אבל יש פרגית? אין שום בעיה. העיקר שתיתנו לשני היסודות האהובים האלה - עדשים ועוף - לחגוג ביחד בסיר מהביל שכולו אומר בית.
פאי רועים פולנטה
כמה וכמה אנשים שניסו את המתכון הזה, של תום פרנץ, חזרו אלינו ואמרו שלא תיארו לעצמם שפולנטה יכולה להיות טעימה כל כך. אז כן, היא יכולה. תאמינו לנו שלא היינו מסכימים להחליף את הפירה המסורתי של השפרדס פאי בתחליף שאינו טוב לפחות כמוהו. מנה חורפית מקסימה, מרשימה, כבדה במידה ומשקיטת בטן ולב ברמות.
סלט בייבי תרד ועגבניות שרי
סלט קל, טעים ומרענן שבדרך כלל מכינים עם ענבים, אבל עכשיו בהחלט אפשר להמיר אותם באפרסמון או כל פרי עונתי אחר שאוהבים (אנחנו בעד תותים). חוץ מזה יש שם בייבי תרד, נבטים, בצל סגול, עגבניות שרי ולסיום אגוזי פקאן, שמוסיפים נופך מלכותי ופריכות כיפית לסלט שהיה אדיר אפילו בלעדיהם.
עוגת פרג חורפית בחושה
יש שני הקשרים שבהם אנחנו שמחים מיוחד לפגוש פרג: האחד זה בפורים, והשני - עם התה בערב סגרירי. השבת הזאת אנחנו מרגישים שמתאימה בדיוק.
שבת שקטה!