תבשיל אורז ובשר טחון
מתכון שמלווה אותנו כבר שנים, לעיתים כתוספת ולעיתים כארוחה שלמה. לכבוד שבת המלכה הגבלנו את נוכחותו לכדי מנת צד, אבל אל תיתנו לזה להטעות אתכם. אורז פשוט פגז, בטעמים ערביים עדינים שמלטפים את הבטן מבפנים.
>> למתכון: תבשיל אורז ובשר טחון
חזה עוף בקארי
עד היום זאת הדרך הטעימה ביותר שפגשנו בה להכין חזה עוף - ואנחנו מתכוונים לאו דווקא לרוטב הספציפי אלא לשיטת ההכנה. האמת, על הרוטב הספציפי אנחנו מתים בלי קשר :)
סלט כרוב אסייתי
תמיד טעים, תמיד מתאים, תמיד נגמר ראשון.
עוגת שוקולד קוקוס
עוגה של קרן אגם, שמתבססת על השילוב האלוהי שוקולד-קוקוס ובכוחה לשפר כל מצב רוח. ברור שיש גרסה פרווה.