סלט כרובית
המזל עם הכרובית היא שכמעט כיף לגרר אותה ולפרק אותה לחתיכות גסות. ריפוי בעיסוק אמיתי, ועוד לטובת מנת בריאות של סלט פריך וטוב.

עוגת תפוחי אדמה ואורז
מנת אורז או מנת תפוחי אדמה הן כמעט בגדר מנות חובה לשולחן שישי, אז למה לא לשלב את שתי התוספות הכי אהובות שיש? פה עומר מילר מכין מהן עוגה: בתחתית תפוחי אדמה מטוגנים, מעליהם אורז בסמטי עם עשבי תיבול (נענע, שמיר ועלי סלרי קצוצים). בסוף כמובן הופכים בשביל הרושם והיופי ומקבלים את התוספת המושלמת.

קציצות בשר
אם עד היום הכנתם או קציצות עוף או קציצות בקר - תכירו את קציצות הגם וגם שהן חצי בשר בקר טחון וחצי פרגית טחונה (ליתר דיוק, קצת יותר בקר). שימו לב שיש במתכון 2 אפשרויות: אפשר ללכת על קציצות פריכות - משמע מצפים אותן היטב בפירורי לחם ומטגנים אותן עד להזהבה; או שמכינים את רוטב העגבניות, מביאים אותו לרתיחה ואז מוסיפים לסיר את הקציצות ומבשלים אותן. מבטיחים שאיך שלא תבחרו - תנצחו. והמלצה אחרונה: תעברו על הטיפים שטמונים כאן, הם שווים זהב.

עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס
זאת לא ממש עוגת טחינה רגילה ואל תצפו לטעם של עוגיות טחינה. אז למה כן? כל היופי של עוגה בחושה, בתוספת שוקולד צ'יפס. לגרסת פרווה ניתן להמיר את השמנת החמוצה בחלב קוקוס או במיץ תפוזים.
למתכון: עוגת טחינה ושוקולד צ'יפס

תגובות