מרק
יש לנו כל כך הרבה סיבות לאהוב את המרק הפשוט הזה הזה וכל כך חיכינו לסתיו כדי לפתוח איתו את העונה: הוא דורש בסך הכל 3 מרכיבים (אם לא מחשיבים את המלח), הוא מזין, טעים, גם ילדים ממש אוהבים אותו (אצלנו לפחות) ומאוד קל להכנה.
סופריטו קציצות
סופריטו עוף, סופריטו בקר או סופריטו קציצות - לא משנה איזו גרסה - אנחנו בפנים. המנה הזאת מוגשת בסיר אחד, ולמרות שאת ההכנה יש לעשות לחוד: טיגון התפודים, טיגון הקציצות, טיגון הבצל ורק אז לאחד את כולם לבישול, היא בהחלט שווה את הדרך. כשהכל מתרכך וכל הטעמים מתערבבים ביחד בסיר, נוצר טעם מופלא שבדיוק אותו בא לנו לארוחת שישי משפחתית.
סלט פתיתים ירוק
סלט ופתיתים? ברור. מוסיפים מלפפונים, אפונה, עשבי תיבול, קצת שקדים קלויים לקראנץ' ומתבלים עם לימון כבוש, מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון. מי שמעוניין להפוך את המנה לפרווה יכול פשוט להשמיט את הגבינה או להשתמש בגבינה טבעונית במקום.
למתכון: סלט פתיתים עם אפונה וירוקים
פאי שוקולד פרווה
מה יכול להיות רע בפאי עם בצק דק פריך ומעליו מסת שוקולד מפנקת? נכון מאוד: שום דבר. המתכון פרווה במקור, ותמיד אפשר לשדרג אותו עם איזו כף גדושה של קצפת/שמנת/גלידה טובה.