צלי שייטל
מכירים רוסטביף? אז זה בדיוק מה שזה - נתח בקר נאה (קילו מאתיים, במקרה הזה), שנצלה בשלמותו בתנור בדיוק עד שהוא מוכן לאכילה מצד אחד, אבל עדיין עסיסי ובשרני מצד שני. אם אתם מתפלאים מה נתח השייטל עושה פה - שהרי רוסטביף אתם רגילים שמכינים מאנטרקוט או סינטה - דעו לכם שעריצות הנתחים היקרים מגיעה סוף סוף לקיצה, ויותר ויותר בשלנים מאמצים נתחים כמו השייטל, שהם פחות יקרים ולא פחות טעימים. אנחנו אומרים, תנו צ'אנס לצלי הזה.
תפוחי אדמה שתמיד מצליחים
כשאנחנו פוגשים מתכון בטוח - כזה שמה שלא יקרה, לא נצליח להרוס - אנחנו מאמצים אותו קרוב ללב. כזה הוא המתכון הזה לתפוחי אדמה, שנצלים מעדנות עם שמן זית ותיבול ספציפי ומדויק שסוגר את הפינה בול. אפילו את כמות השמן אנחנו נותנים לכם כאן, עד כדי כך המתכון הזה כיפי.
למתכון: תפוחי אדמה שתמיד מצליחים
תירס צלוי
כאן לא מדובר במתכון אלא יותר בהצעת הגשה. מבשלים תירס במים 5 דקות, מוציאים ומורחים בשכבה דקה של מיונז. מתבלים בצ'ילי גרוס ומכניסים לתנור שחומם ל-180-200 מעלות ל-15-20 דקות. חלום.
סלט חסה
מתכון של בשלנית העל האהובה פסקל פרץ רובין, ששומר על כל הטוב שבסלט ירוק (כל מיני חסות, עגבניות שרי ומלפפונים, קשיו) - בלי להיקלע למחוזות הרפתקניים מדי, שהם לא מה שאנחנו רוצים בארוחה שלנו. והרוטב? ג'וקר: שמן זית, דבש, חרדל, בלסמי. בדיוק כמו שצריך.
קינוח טפיוקה
ארוחה כזאת, של בשר ותפוחי אדמה, הכי כיף לסיים עם קינוח מהסוג הקל, שלא יגרום לכם לצנוח על הספה עד הודעה חדשה. וכאן הטפיוקה נכנסת לתמונה: היא עדינה וטעימה, מרעננת וטעימה, ותראו מה זה, היא אפילו פרווה.