פרגיות צלויות על מג'דרה של בורגול
יש במתכון הזה בעצם שני מתכונים - לפרגית צלויה ולמג'דרה - אבל סמכו על אבי ביטון שהוא מארגן לכם את העניינים והזמנים ככה שהשניים ירגישו כמו אחד. מעסים את הפרגית בשמן זית ותבלינים, נותנים לה לנוח שעה ובזמן הזה מתקתקים מג'דרה. תעשו בדיוק מה שהוא אומר, ייצא לכם אש.
פרגיות צלויות על מג'דרה של בורגול
סלט תפוחי אדמה
הרגשנו שליד הפרגית והמג'דרה אין מתאימה יותר ממנה של תפוחי אדמה, וההתלבטות הייתה בין תבנית של תפוחי אדמה ובטטה בתנור לבין הסלט הזה. בסוף בחרנו בסלט, כי חשבנו שראוי להקליל קצת את הארוחה ולהוסיף לה מעט ירוק, אפילו אם זה רק בצל ירוק ושמיר. מה גם שסלט תפוחי האדמה הזה כל כך, אבל כל כך כל כך טעים שחבל לפספס הזדמנות.
חטיפי שוקולד עם קיק של בריאות
ארוחה קלה ראוי לה סיום קל, אבל אל דאגה, אין לנו שום כוונה לוותר על שוקולד אחרי ארוחת השבת שלנו. אז מה מכינים? נשנושים של שוקולד עם כל מיני גרעינים וזרעונים, שעושים נהדר לרגשות האשמה וגם משמחים את הביס כשנתקלים בהם פתאום.
שבת שלום.