נאגטס עוף
נאגטס הם כבר מזמן לא "אוכל לילדים" בלבד. זה נכון שהילדים ילקקו את האצבעות אחרי הנגיסים הזהובים והפריכים האלה, אבל אנחנו סמוכים ובטוחים שגם המבוגרים בשולחן יתקשו להתאפק בפניהם. במקרה שהטיגון פה מרתיע אתכם, תנו לנו להרגיע שיש פה אפשרות מעולה – לאפות אותם. בגזרת הרטבים – תתפרעו.
שווארמה פרגית
המתכון הבא יארגן אתכם עם שווארמה פרגית ביתית ועם הפינוקים הקטנים שמגיעים איתה ומקפיצים את המנה לשחקים – מיונז עמבה וסלטון בצל אדמדם (מסומאק). הכי מפנק לאכול הכל בתוך בגט או לחמנייה, אבל אם אתם מפחדים להתמלא בשלב מוקדם מדי בארוחה, גם בצלחת זה יהיה פיקס.
שווארמה בקר
אחרי נאגטס עוף ושווארמה עוף, מגיעה מנת הבקר שלנו לערב זה. אם עוד לא התנסיתם בהכנת שווארמה בבית, זאת ההזדמנות שלכם. שכחו מהמתקן המאיים של השווארמיות האהובות עליכם, להכין שווארמה בבית זה הרבה יותר קל ממה שנדמה לכם. הסוד הוא להתארגן של בשר איכותי. גם פה אפשר עם או בלי פיתה, בחירה שלכם.
טבעות בצל
הבעיה היחידה עם המתכון הזה לטבעות בצל היא שיהיה לכם קשה לאללה לחזור לטבעות הקפואות שקונים בסופר (לא שיש בהן משהו רע). ומה מדהים? עשרים דקות עבודה וקיבלתם ערימת טבעות פריכות שאפשר לטבול ברטבים ואפשר לאכול ככה.
צ'יפס בתנור
המתכון הזה ישנה את כל מה שחשבתם על צ'יפס עד היום. אם חשבתם שצ'יפס חייב לעבור טיגון בשמן עמוק, אנחנו שמחים מאוד להכיר לגם מתכון משנה חיים. טעם גן עדן והרבה הרבה פחות רגשות אשם.
בננה אפויה עם שוקולד ולוטוס
לשילוב של שוקולד ובננה התמכרנו כשאנחנו עוד היינו בעצמנו בחופש הגדול. אז לכל מי שמתבאס מהקונספט של פירות כקינוח, יש פה טוויסט מושחת, לא לדאוג. המנה הזאת משלבת בין כמה אהבות גדולות שלנו – בננה, שוקולד וממרח לוטוס, והיא אפילו טבעונית (אבל לא חייבת להיות).