סלמון
כמה שהמנה הזאת יפהפייה ומפתה, היא גם טעימה בטירוף. ומעבר לרושם הרב שתעשו בזכותה בשישי, תופתעו לגלות כמה היא קלה להכנה. בסך הכל להכין מרינדה צ'יק צ'ק, לקצוץ קצת עירית ופיסטוקים וזהו - הוצאתם מנה שגם נראית מיליון דולר וגם טעימה לאללה.
>> למתכון: פילה סלמון במייפל וחרדל עם קראסט פיסטוקים
פסטה קצ'ו אה פפה
פסטה, מקרוני או ספגטי - תקראו לה איך שאתם רוצים - זה לא משנה באמת, אנחנו מבטיחים לכם שהמנה הזאת תתחסל בשלמותה. מי שמשום מה נרתע משימוש בגבינת פקורינו יכול כמובן להשתמש בפרמזן טובה, אבל מה שאנחנו עושים בתכלס זה גם וגם - גם פקורינו וגם פרמזן, עדיף מיושנות ואיכותיות. עוד שינוי אפשרי: להשתמש בחמאה ולא בשמן זית, מה שתעדיפו (וגם פה אפשר גם וגם).
סלט
לא כל סלט עם פטה, מלפפון ועגבניות הוא סלט יווני, ולפי כמות הקולגות והידידים שלנו שנפשו ביוון במהלך החג, גם ככה הוא בוודאי יצא לכם כבר מכל החורים. הסלט הזה טעים טעים ויש בו גם אורז מלא, אגוזי מלך והוא מזין. תוספת מושלמת.
>> למתכון: סלט אורז מלא עם פטה ואגוזי מלך
חיתוכיות
הקינוח שלנו השבוע מתמקם איפשהו בין הגרסה המשודרגת לכדורי שוקולד, בין הקינוחים שכמעט לא נעים להודות כמה הם אוהבים, לבין נקניק שוקולד, עוד קינוח מופלא שתמיד בא טוב. אם כן, מדובר בחיתוכיות שוקולד ושברי ביסקוויטים, עם גנאש שוקולד וקצת שוקולד לבן מלמעלה.