סלמון קייג'ון
מנה מהממת ביופיה שתמיד גוררת תגובות התפעלות והערכה. נגלה לכם שבעצם מדובר במנה פשוטה מאוד להכנה ואפילו את פינת התפודים והבטטות היא סוגרת לכם. תיבול הקייג'ון פה הוא למעשה מיקס תבלינים יבשים שאת רובם יש במזווה הביתי, וגם את אלה שאין - קל להשיג. חצי שעה והכל מוכן.
צ'יפס שעועית
זה לרגע נראה כמו צ'יפס "רגיל", כלומר צ'יפס תפוחי אדמה, אבל מדובר במנת צ'יפס שעועית צהובה, שגם הוא הולך ממש טוב עם קטשופ. משתמשים בצ'יפס קפוא, מפזרים אותו על תבנית מרופדת נייר אפייה, שופכים רוטב זריז וזהו זה, כל הקסם קורה מעכשיו בתנור, אז רק תמתינו בסבלנות את הארבעים דקות שנדרשות כדי להפוך את השעועית הקפואה לכם לקריספית. אפשר כמובן להיות יצירתיים ולשחק קצת עם מרכיבי הרוטב אם אחד מהמרכיבים לא לטעמכם.
סלט עגבניות פטה
סלט מעולה של עגבניות (משני סוגים - שרי ועגבניות לחות), קלמטה, גבינת פטה ועלי בזיליקום וכוסברה ברוטב עשיר וקרוטונים. אם יש ברשותכם לחם ישן זאת הזדמנות מצוינת להפוך אותו לקרוטונים מושלמים, אבל אם אתם מתעצלים אפשר או לוותר עליהם כליל או להשתמש במוכנים.
למתכון: סלט עגבניות עם פטה עיזים
עוגת גבינה-אוראו אפויה
תחתית של בצק עוגיות אוראו פריך היא תמיד התחלה טובה לקינוח. תוסיפו לזה בסיס של עוגת גבינה אפויה עם שברי אוראו גסים ובכלל התאהבנו. אין כאן הרבה עבודה בכלל, אבל שימו לב להכין אותה מספיק זמן מראש על מנת לתת לה מספיק זמן התייצבות במקרר.
למתכון: עוגת גבינה פירורים אפויה
שבת שלום!