בשר ראש וגרגירי חומוס

זה אחד הסירים היפים והטעימים שסמדי בומבה מכינה לבני משפחתה וזאת עיקרית מעולה לארוחת שבת (אולי תחליטו לשחזר אותה גם לארוחת החג. כן, אנחנו כבר חושבים על תפריטים לראש שנה, מה נעשה). בחום הזה לא נשלח אף אחד להכין קוסקוס בשיטה המסורתית, ולחלוטין אפשר להסתפק בגרסת אינסטנט, בסגנון המתכון של סיון ממאסטר שף לקוסקוס שמכינים במיקרו

למתכון: תבשיל בשר וגרגירי חומוס פיקנטי

קוסקוס במיקרו של סיוון בריק חן (צילום: נתנאל ישראל)
קוסקוס במיקרו של סיוון בריק חן | צילום: נתנאל ישראל

סלט ירוק עם פינוקים

ליד עיקרית כל כך עשירה לא צריך להסתבך יותר מדי בגזרת התוספות. בסלט הזה יש שפע של עשבי תיבול קצוצים, רוטב הכי פשוט בעולם: מיץ לימון, שמן זית, שן שום כתושה, מלח ופלפל (יש גם 2 כפיות סוכר, אבל אם מעדיפים פחות מתוק, מוותרים) ופיצוחים קראנצ'יים מעולים: בוטנים, קשיו והקריפטונייט שלנו - פקאנים מסוכרים, שאין סלט שהם לא משדרגים. 

למתכון: סלט עשבי תיבול ופיצוחים

סלט עשבי תיבול ופיצוחים (צילום: מאיר אוחיון)
צילום: מאיר אוחיון

פאי שוקולד פרווה

מתכון של עדיקוש לפאי סופר שוקולדי עם בצק פריך שעושה כבוד לקינוחי פרווה באשר הם. אפשר לקשט גם עם שוקולד מריר מגורר אם אין לכם פה מספיק שוקולד, אפשר להשתמש באבקת סוכר ואפשר גם לא לפזר בכלל שום אבקה.

למתכון: פאי שוקולד פרווה

פאי שוקולד פרווה (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
פאי שוקולד פרווה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל