עוף בקוקי
אין כמו מנות עוף שרק דורשות שיגור לתנור, בלי השחמות ובלי טיגונים. במקרה של המתכון הזה - התנור עובד בשבילכם ומכם נחסכת העבודה הקשה. לא רוצים לפרק את הכרעיים? לא חייבים. וגם לא חייבים לקלף את תפוחי האדמה.
>> למתכון: עוף בקוקי עם עשבי תיבול ים תיכוניים
סלט ירקות
על פניו, אין בסלט הזה חידוש מאוד גדול: הירקות סטנדרטיים והרוטב בסיסי, אבל מה שמיוחד בו והופך אותו לאהוב על ילדים הוא החיתוך: עיגולים צבעוניים ופריכים של ירקות טריים וטעימים. הכי פשוט הכי טוב.
סלט בורגול וירקות קלויים
הסלט הזה הוא אחד השווים שפגשנו ובימים חמים ולחים כמו אלה שעוברים עלינו בשבועות האחרונים, מדובר בארוחה מושלמת, אפילו שמדובר לכאורה רק בסלט. עגבניות, קישואים, פלפלים אדומים (או בכל צבע שתרצו) קלויים, בורגול ועשבי תיבול טריים - תימין, אורגנו ופטרוזיליה ברוטב מנצח של מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל שחור. אם אתם לא רוצים סלט פרווה, מוזמנים גם להוסיף גבינה קשה לשדרוג.
>> למתכון: סלט בורגול וירוקת קלויים
סורבה ביתי
לסורבה הטעים הזה יש סוד קטן שעוזר לו להיות רך וקטיפתי: מלח. חוץ מזה, אתם מוזמנים לבחור כל פרי שבא לכם או אפילו לשלב בין כמה פירות. ומוזמנים גם להוסיף מעט אלכוהול אם כל הסועדים מעל גיל 18.
>> למתכון: סורבה רך ביתי כמו בגלידריות