סלט חצילים מרוקאימה הופך סלט חצילים למרוקאי? הרבה דברים: הטיגון, כמויות השום, הכוסברה והתיבול. מצפים לכורכום ולכמון? תתפלאו, יש עוד גרסאות, וזאת פשוט מושלמת
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 28/11/22 07:08
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את החצילים לרצועות בעובי 3 ס"מ או קוביות. 2 מסדרים את החצילים על רשת, מפזרים מלח גס ומשאירים למנוחה של שעה. לאחר שעה מנקים את החצילים מהמלח ומנגבים במגבת נייר. 3 מחממים את השמן במחבת רחבה על להבה בינונית, וכשהוא חם מטגנים את החצילים מכל הצדדים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג. 4 מערבבים את החצילים בקערה עם הכוסברה הקצוצה, השום, מיץ הלימון, הפפריקה והמלח. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |