פסטה עם עוף ובטטות בסיר אחדאתם מכירים אותנו, אנחנו מאוד מאוד אוהבים לבשל, אבל לפעמים אין לנו את הפריווילגיה הזאת ואנחנו צריכים פשוט לתקתק ארוחה. מה זה אומר? בין השאר את הסיר הזה, העשיר, המלא והטעים, שעושה את העבודה בול
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 14/07/21 08:14
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בשמן זית את הבצל, הבטטות ועגבניות השרי עד שהכל מזהיב יפה. 2 מערבבים את העוף עם התבלינים והסילאן. מוסיפים את חזה העוף לסיר ומטגנים תוך ערבוב עד שהעוף נראה מוכן. 3 מוסיפים את הפסטה, נוזל הקוקוס, הרסק והמים ומבשלים עוד 10 דקות, עד שהכל מתאחד והבטטות רכות. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם בתיאבון! |