תבשיל עוף ופתיתיםארוחה שלמה בסיר אחד, משביעה ומשמחת לבב אנוש. רק מערבבים כמה מרכיבים ביחד, מתבלים כמו שאוהבים - וטורפים
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף. 2 משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב. 3 מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים. 4 מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות. 5 מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים. מתכון: דנה אלמוסני הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |