עוף בקארי אדום וחלב קוקוסתבשיל עשיר עם ניחוחות אסייתיים. גם קל להכנה, גם עשוי ממצרכים זולים וגם טעים בטירוף![]()
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר את הבצל כדקה ומוסיפים את שוקי העוף לטיגון של כ-3 דקות מכל צד (עד שהם מזהיבים). 2 שמים בקערה את השום, חמאת הבוטנים, הקארי וחלב הקוקוס, מערבבים היטב ויוצקים על העוף. מתבלים עם המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות. 3 לקראת סיום הבישול מוסיפים את הכוסברה והבוטנים. 4 מגישים מעל אורז לבן ויוצקים את הרוטב מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |