1 . מחממים את השמן בסיר עבה וגדול. זורקים לתוכו את חתיכות הבשר, העצמות והגידים. צורבים מכל הצדדים ונותנים לבשר והעצמות להיסגר.
2 אחרי סגירת הבשר והעצמות מוסיפים לסיר את כוסות המים ומבשלים הכול עם מכסה במשך שעתיים עד שהבשר נהיה רך.
3 מטגנים את חתיכות תפוחי האדמה בסיר טיגון יצוק עד לקבלת צבע חום כהה.
4 כשתפוחי האדמה מוכנים מפזרים אותם מעל חתיכות הבשר (בסיר הבשר) ומוסיפים פלפל שחור, קינמון, מלח וכורכום.
5 מנערים היטב ובזהירות את הסיר לחיבור כל התבלינים עם הרוטב. חשוב לראות שהנוזלים יכסו את תפוח האדמה במעט.
6 ממשיכים לבשל רבע שעה עד 20 דקות על אש גבוהה בסיר מכוסה. לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות בחלקו התחתון ביותר למשך כשעה וחצי.