קונכיות פסטה ממולאות בשרבדיוק ככה מתקתקים סיר מפנק לצהריים: ממלאים קונכיות פסטה גדולות בבשר טחון, מכינים רוטב עגבניות, מבשלים בו את הפסטה והבשר ואחר מעבירים להמשך בישול בתנור כמו שאנחנו אוהבים. מי לא רוצה לחזור לכזה סיר?
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 25/10/21 08:00
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את חומרי המלית וממלאים את כל הקונכיות (היבשות, הכל יתבשל ברוטב המשך). מניחים בצד. 2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית בסיר רחב ומטגנים שיני שום. מוסיפים פפריקה ומערבבים. 3 מוסיפים לסיר פחית עגבניות מרוסקות, פחית רסת עגבניות, מים, תבלינים ומביאים לרתיחה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 4 מכניסים בזהירות את כל הקונכיות לסיר. אם הנוזלים מכסים את כולן - מוסיפים מעט מים רותחים. 5 מורידים לאש בינונית ומבשלים כחצי שעה עד שהפסטה והמילוי מתבשלים. 6 מחממים תנור ל-200 מעלות. מעבירים את הסיר לתנור ל 20-25 דקות. מגישים חם. ועל הצלחת | צילום: פאני דוד, mako אוכל |