1 מסננים את השעועית, מניחים בסיר, מוסיפים את המים ומרתיחים. מנקים את הקצף, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה וחצי.
2 מטגנים במחבת את הבצל בשמן הזית עד הזהבה קלה. מוסיפים את שיני השום ומטגנים קלות עוד 2 דקות.
3 מעבירים את הבצל והשום מהמחבת אל סיר השעועית, מוסיפים את יתר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול ומבשלים עוד שעה וחצי עד שהשעועית רכה. במהלך הבישול צריך לבדוק מדי פעם אם חסרים מים ובמידת הצורך להוסיף כ-1/2 כוס מים רותחים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!