סלט אורזמושלם לתחילת יולי: משתמשים באיזה אורז שאוהבים (וכמובן שאפשר ואף רצוי לנצל שאריות), מוסיפים לו ירקות קיציים קצוצים ומקבלים סלט קליל ומרענן - ארוחה שלמה וטעימה
רותם ליברזון
| mako אוכל
| פורסם 03/07/23 06:59
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את האורז (איזה סוג שאוהבים) לפי הוראות היצרן (או שמשתמשים באורז מבושל מוכן) ומצננים לחלוטין. 2 קוצצים דק עגבניות, מלפפונים, בצל, כוסברה וצ'ילי אדום. 3 מעבירים את האורז והירקות הקצוצים לקערה, מוסיפיים את יתר המרכיבים, מערבבים היטב ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |