מרק עגבניות, בשר וגריסיםאדום, סמיך ומשביע כמו ארוחת שלוש מנות![]()
צילום: אסף רונן
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שיהיה צרוב מעט. 2 מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את העגבניות המרוסקות. 3 מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים ומוסיפים כוס וחצי מים. 4 מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום. 5 לשייטל - מוסיפים את הגריסים ומבשלים 30-40 דקות (עד שהגריסים רכים). לצלי כתף - מבשלים כשעתיים, מוסיפים את הגריסים ומבשלים חצי שעה נוספת.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |