החמין של צביקהחמין מהביל, עשיר בקטניות ובשר, ומתקתק כהה מבישול ארוך. כי אין כמו חמין טוב בשבת חורפית
רוני מנדלמן
| mako אוכל
| פורסם 17/02/13 14:41
![]()
צילום: יפית בשבקין, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר רחב וחסין חום ומסיפים סוכר. כשהסוכר מתקרמל (כלומר משנה צבע ומתגבש)מוסיפים את תפוחי האדמה ומזהיבים אותם. מצרפים את הבצל והשום ומזהיבים. 2 מוסיפים את הבשר וסוגרים אותו מכל צדדיו. מערבבים ומוסיפים את השעועית (מסוננת כמובן), הגריסים והשזיפים המיובשים ומערבבים היטב. 3 מכסים במים ועוד קצת, מתבלים ומערבבים. מביאים לרתיחה. 4 מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור על חום של 100-110 ללא פחות מ-14 שעות (מומלץ אפילו 18). הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |