שקשוקת באלדיהשקשוקה הזו של בית הקפה הירושלמי תמול שלשום אולי נראית תמימה, אבל היא הוכתרה כאחת מעשר ארוחות הבוקר הטובות בעולם על ידי מגזין לונלי פלנט. שווה להכין
מאזן שוויקי
| תמול שלשום
| פורסם 17/02/13 08:25
![]()
צילום: אירית אלעד, יחסי ציבור
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 במחבת רחבה מחממים מחצית מכמות שמן הזית ומוסיפים את הפלפלים הירוקים והפלפלים הקלויים. צורבים במשך כ-2 דקות ומוסיפים את החצילים, השום, העגבניות, הפלפל הלבן והמלח. 2 ממשיכים באידוי עוד כ-2 דקות ומוסיפים את הביצים (אפשר להוציא מחצית מכמות החלבונים ולתת דגש לחלמונים), מכסים ומבשלים על להבה נמוכה למשך כ-5 דקות. 3 מסירים את המכסה ומפזרים את עלי הבזיליקום, גבינת העיזים ואת יתרת שמן הזית ומגישים עם הרבה לחם בצד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |