מג'דרה מנצחת עם פתיתיםאיך אתם אוהבים את המג'דרה שלכם? עם אורז או עם בורגול? כי מהיום זה הולך להשתנות: קבלו מתכון למג'דרה של עדשים ופתיתים - כן כן - שתוכיח לכם שלפעמים הכי פשוט הוא לגמרי הכי טעים
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 07/09/16 07:45
![]()
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים 15 דקות, עד לריכוך ראשוני. מסננים. 2 מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל 10 דקות על להבה בינונית-נמוכה עד שהוא זהוב ויפה. מוציאים כשלושת רבעי מכמות הבצל. 3 מוסיפים לסיר את העדשים והפתיתים ומטגנים יחד 3 דקות. 4 מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים ומתבלים בכמון ומלח. מכסים ומבשלים רבע שעה על להבה נמוכה. בודקים את מצב העדשים – אם הן עדיין לא התרככו מוסיפים עוד חצי כוס מים רותחים וממשיכים לבשל. 5 לפני ההגשה מערבבים את היוגורט עם השום והזעתר. מגישים את המג'דרה עם תלולית של בצל מטוגן וקערית של רוטב יוגורט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |