מעקודה של סמדי בומבהתפוחי אדמה, גזרים, אפונה, תבלינים והמון ביצים בתוך מאפה אחד טעים טעים - וגם כשר לפסח. מתכון של סמדי בומבה מהעונה הראשונה והבלתי נשכחת של "מאסטר שף"![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות. 2 מערבבים יחד את כל חומרי הפשטידה, למעט השמן. 3 מחממים שמן בסיר על הכיריים. כשהשמן חם, יוצקים פנימה את העיסה ומבשלים על האש כחמש דקות. 4 מעבירים את הסיר לתנור וממשיכים לאפות כמו עוגה כ-25 דקות, או שפני המאפה זהובים. * אפשר להשתמש בסיר בקוטר 26 שמתאים לתנור, או בתבנית בעלת תחתית מתפרקת. ![]() הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |