1 מחממים שמן בסיר על אש גבוהה. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות ואת 5 העגבניות הקצוצות.
2 לאחר בישול קצר (10 דקות) מוסיפים את הכרעיים, מלח ופלפל, ומטגנים עוד 10 דקות.
3 לאחר שהעגבניות התבשלו טוב מוציאים את העוף לצלחת נפרדת.
4 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את 2 כוסות האורז לעוד 6 דקות של רתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר למשך 25 דקות.
הגשה:
מטגנים את השקדים והצימוקים מעט במחבת חמה. מניחים את האורז בצלחת אליפסה ומפזרים מעל את השקדים והצימוקים.
אפשר להוסיף את העוף בנפרד.