עוף על מצע אורז אדוםכמה מצרכים בסיסיים, טיגון קל, עירבוב- ויש לכם ארוחה נפלאה בסיר אחד
משה ששון
| מאסטר שף
| פורסם 17/08/11 21:00
![]() |
המצרכים (3 מנות):
להגשה
אופן ההכנה:1 מחממים שמן בסיר על אש גבוהה. מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות ואת 5 העגבניות הקצוצות. 2 לאחר בישול קצר (10 דקות) מוסיפים את הכרעיים, מלח ופלפל, ומטגנים עוד 10 דקות. 3 לאחר שהעגבניות התבשלו טוב מוציאים את העוף לצלחת נפרדת. 4 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה, מוסיפים את 2 כוסות האורז לעוד 6 דקות של רתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר למשך 25 דקות. הגשה: מטגנים את השקדים והצימוקים מעט במחבת חמה. מניחים את האורז בצלחת אליפסה ומפזרים מעל את השקדים והצימוקים. אפשר להוסיף את העוף בנפרד.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |