קארי צמחוניתבשיל קארי מעלף עם תפוח אדמה, כרובית ושעועית ירוקה, ברוטב של מיליון טעמים עם חלב קוקוס ותבלינים
נטע בירן
| mako אוכל
| פורסם 21/12/21 07:00
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוח האדמה במים כ-20 דקות, עד שהוא מתרכך. מקלפים וחותכים לקוביות גדולות. 2 מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל כ-6 דקות, עד להתרככות. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר ואבקת הקארי ומערבבים דקה נוספת. 3 מוסיפים שתי כוסות מים חמים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה תוך גירוד של כל המשקעים מתחתית הסיר עם כף עץ. 4 חותכים את השעועית הירוקה גס, מוסיפים לסיר אותה, את הטופו ואת הכרובית ומביאים שוב לרתיחה. 5 מוסיפים את חלב הקוקוס וקוביות תפוח האדמה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות. 6 ממליחים, מקשטים בעלי כוסברה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
נטע בירן היא התזונאית של רשת הולמס פלייס |